To be strong enough to defend myself

Jobbig dag idag. Vet egentligen inte varför. Träningen var tråkig(?). Body Combat. Instruktören var ur takt mesta dels av passet vilket gjorde det hela jäkligt jobbigt. Egentligen är ju onsdagar vilodag, men är man på dåligt humör så är man. Trodde verkligen att det skulle bli bättre av att fjantboxas lite, men nej. Inte idag.
Imorgon bitti är det körlektion som står på schemat. Just nu känner jag mig minst sagt otaggad. Helst skulle jag vilja krypa ner i sängen och ligga kvar där. Step & Bodypumen får väl rädda mig imorgon som de har räddat mig så många gånger förut. Helt ärligt. Hur skulle jag ha klarat mig utan Les Mills och de för jäkla underbara passen?


How the weather is affecting my mood

Det första jag gör när vaknar (och är ledig) är att dra ner persiener. Här görs även ett beslut som kommer att påverka hela min morgon och kanske även hela eftermiddagen.
Alternativ 1:

image description
Alternativ 2:
image description

Dagens bilder

Dagen har spenderas i bilen och i skidbacken. Jag var inte på så bra humör imorse och ville inte alls åka ifrån våren hemma till vintern uppe i nordvärmland. Menmen, det är ju kul att åka skidor!


10 saker att älska

1. Att jag har världens finaste människor omkring mig. Jag är omgiven av världens bästa klass och skola, världens bästa kompisar och världens bästa gym.

2. Att jag har 3 osedda Desperate housewives avsnitt som bara väntar på mig.

3. Min kropp sammarbetar äntligen med mig och just nu känns det som jag skulle orka precis vad som helst.

4. "Heejdå Matte B. Jag kommer alltid älska dig, men det känns som att vi borde ha lite tid ifrån varandra... "

5. Träningsvärken i mina triceps.

6. Att engelskan är inställd imorgon.

7. Jag fick skriva V.S.B på nationela provet idag. (Och inte FML)

8. Låten "Lets get it loud" på Bodystepen. (Och fire, determinate, comander, tribla dance osv)

9. Träningslinnen med inbyggd sport-bh

10. Att jag är så jäkla kär i livet.




Wish me good luck

Denna alla hjärtansdags morgon spenderas inne i mattesalen för att skriva nationella prov i matte B i fyra underbara timmar.

Kärlek till det.


Mindre rosa

Jag har tvättat min dator. Eller snarare duschat den i nagellack-remover. Nu är den vit och jag lite yr.


Do not let your dreams be dreams

Nu är jag i en period och går omkring och är ständigt nervös. Grejen är att jag behöver en flygbiljett till Zambia och jag behöver få en plats på Lion release. Och vad jag hört är inte det det lättaste. Bäst hade varit om jag hade bokat för flera månaders sen. Och innan jag bokar något överhuvudtaget måste jag ha tillstånd från min skola.
Jag behöver åka. Jag känner det i hela kroppen. Jag behöver bevisa för mig själv att jag klarar mig. Jag vill inget hellre än att gå vilse på Frankfurt, för att senare hitta mitt plan till Johannesburg, för att resa vidare till Livingstone helt ensam. Jag behöver leva som en slav och jobba 12 timmar om dagen. Jag behöver hantera döda djur (lejonmat), även fast det är min abslout största fobi (Hej, jag heter Hida och jag tar inte i en köttbulle). Jag behöver träffa nya människor. Jag behöver mata lejonungar med en flaska mjölk. Jag behöver hoppa bungyjump från någon rostig bro. Jag behöver vakna på morgonen och känna att jag gör något bara för min skull. Jag behöver bo i savanen bara ett stenkast bort från Victora fallen. Det är helt sjukt vad jag behöver det.
Så snälla snälla, låt mig få komma med!

När man inte har någon annan att skämma bort får man skämma bort sig själv

Hänger på stadium och införskaffar alla-hjärtansdagspresenter. Till mig själv.


Umgås med den här lilla

Drömde att lillkillen dog inatt, så ikväll blir det han, jag och ett par lost-avsnitt.


Svettig och lycklig tjej


Are you a dreamer or a doer?

Denna kväll spenderas med matteboken, spotiy och en kiwi. Det kunde ha varit mycket sämre, särskilt med tanke på att jag äntligen får träna imorgon, efter 7 dagars uppehåll, vilken känns guld. Jag hoppas bara att min stackars fot är i topptrim tills dess.

Och om Paulina läser så måste jag bara förgylla din kväll genom att berätta att jag löste ekvationen som du inte riktigt klarade...om du vill att jag ska visa hur man gör tänkte jag. Höhö.

Sliten med glad tjej, lite andra gradare och supergod kiwi.


Fina, fina gymmet

Idag är det söndag. Tänkte om någon hade missat det. Söndagar är min absoluta favorit träningsdag, men eftersom att jag har ont i halsen (OCH foten) så vilar jag idag. Problemet är att jag saknar gymmet. Och om jag ska vara ärligt tror jag att jag har en lite speciell relation till mitt gym...
  • Jag drömmer mardrömar om att det har stängt igen för gott och vaknar helt kallsvettig
  • Jag älskar hur det luktar där och varje gång jag kommer in tar jag ett djupt andetag och bara...luktar
  • Jag vill inte flytta till Karlstad eftersom att mitt gym ligger här hemma
  • Jag tycker, på riktigt, att det är den bästa platsen i hela Sverige.
Så. Säg att ni är likadana.

"No, it dose not seen that cold"

Hej. Idag har det varit en bra dag, kall, men bra. Ikväll planerar jag att äta blåbärspaj, under ett täcke framför en film. Med lite tur får jag sällskap i form av bästa tjejer också. Var bara det jag ville. Hejdå.

Och om Hanna läser så måste jag bara säga GRATTIS!

Igen.

 


Tills jag är fit for fight igen

Den här gången ska jag lyssna på min kropp. Så idag planerar jag att ligga i sängen. Kanske förflytta mig till soffan och inte göra någonting, förutom att plugga lite. Kul va? Aja, är febern borta imorgon så är det värt det.

 


Fuck it

Vilken dag. Jag vaknade med världens halsont. Känns som att jag får skylla mig själv, med tanke på att jag har tränat fast att jag kanske egentligen inte borde. Nu kan jag inte gå upp för trappen utan att komma upp i maxpuls. Känns inte bra. Detta har gjort så att jag har fått avboka veckans resterande träningspass. Och det suger. Det ända som får mig att må bra när jag är ledsen är att träna. Och jag är ledsen nu. Så in i helvets jävla ledsen.
'
Jag behöver en kram.



RSS 2.0